filter

9 Resultat i kategori Skateparker

Erbjuder ni fritidsaktiviteter utanför Stockholms län? Vänder ni er till personer med och utan funktionsnedsättning? Välkommen att presentera er verksamhet på Fritidsinfo.

Erbjuder du fritidsaktiviteter utanför Stockholms län. Välkommen att registrera dig på Fritidsinfo
Ölandsgatan 42

Stockholms län, 11663

Estö IP, ligger intill Skateparken och nya utomhusgymmet och består av en stor grusplan med fotbollsmål och kan fördelaktigt användas för spontanidrott såsom boule mm.

Estö IP är en aktivitetspark tillgängligt för alla i alla åldrar,

Välkommen till Värmdös skatepark. Du som vill åka skateboard kan göra det i den stora cementlagda skateparken i Gustavsbergs centrum.

Gustavsberg

Värmdö, Stockholms län,

Välkommen till Nynäshamns skatepark som är öppen för allmänheten alla dagar i veckan. Parken är cirka 900 m² stor och har belysning för kvällsåkning.

Alla är Välkomna!

Nynäshamns skatepark
Estö IP

BMX parken är i betong och passar för cykel men funkar även för skate och kick-bike. Det finns b.la banks, stepup hopp, headtube, boxjum-landing QP, curb, eurogap, taco/veldodrom, ledge och bowl.

Mensättravägen 42

Orminge betongpark

Nacka, Stockholms län,

Rådsparken är en park som välkomnar alla. Här kan barn, unga och vuxna idrotta och motionera på sina egna villkor. Det finns klätterbloqx, skatepool och en näridrottsplats med konstgräs för olika sporter.

Parkleken i Rådsparken
Rådsvägen 17

Huddinge, Stockholms län,

Välkommen till Tyresös skatepark nära Tyresö centrum och busstationen. Parken är en renodlad streetpark på 700 kvadratmeter helt i betong.

Wättinge gårdsväg

Tyresö, Stockholms län,

Parken som är ungefär 750 kvadratmeter stor, är byggd helt i betong. I parken finns en streetdel med bland annat räcken, trappa, boxar, banks, curbs, eurogap och en tredelad pooldel med olika djup på 1, 2 - 2,5 meter.

Skatepark i Nacka
Griffelvägen 11

Nacka, Stockholms län,

Kommer logos