Friskis&Svettis Södertälje

Beskrivning

Alla våra träningsformer ska, trots att de i många fall har namn som du känner igen från andra träningsställen, ha ett eget och kännetecknande Friskis&Svettis-uttryck. Var du än tränar och vilken träningsform du än väljer ska du känna igen det som är typiskt Friskis&Svettis.

Friskis&Svettis träningsidé präglar alla våra träningsformer och är en vägvisare när vi driver och utvecklar verksamheten. Vi utvecklar våra egna koncept, intresserar oss alltid för nyheter på träningsmarknaden och ser ständigt över verksamheten.

Det ska vara kul! Första gången. Det handlar inte bara om att må bra efteråt, utan också under tiden. Våra ledare bejakar musiken, rörelseglädjen och en tillåtande kultur befriad från prestationskrav.

Det ska vara enkelt! Du ska känna dig välkommen och kunna hänga med på en gång. Du märker det både på en genomtänkt träning och på attityden hos våra ledare, instruktörer, receptionister och värdar.

Det ska vara hög kvalitet! Träningseffekten ska vara garanterad, likaså den minimala risken att skada sig. Alla våra ledare och instruktörer går gedigna utbildningar och diplomeras innan de får förtroendet att leda och instruera.

Alla ska kunna vara med! Inte på varje aktivitet, men det ska finnas något för alla.

Vi kommer testa jympa, spinning, indoor walking och gymträning med mera.
För alla åldrar och funktionsnedsättning. Ledsagare, assistent eller anhörig deltar kostnadsfritt.

Höstens termin 2019
Start Torsdagen den 19 september, enkel styrketräning
Start Söndagen den 22 september, enkelträning
Plats: Svalängsvägen 1 Testa gratis första gången
Arrangör: Friskis & Svettis Södertälje

Ytterligare Information

Ålder: Alla

Adress:
Svalängsvägen 1
Södertälje, Stockholms län
Telefon:
Visa telefonnummer08-550 806 62 Receptionen
webbplats:
Besök webbplats
Kontakta Verksamhet